Retailerul polonez Pepco a deschis în 30 septembrie 2022 magazinul cu numărul 400, la București, a anunțat compania

Pepco România, retailer prezent pe piața locală de șapte ani, a inaugurat magazinul cu numărul 400 în București, în sectorul 3, la intersecția străzii Liviu Rebreanu cu Ion Agârbiceanu.

„Numărul 400 semnifică pentru noi o confirmare a planului de expansiune, la care se adaugă și o noutate la nivel de comunicare vizuală, un stil nou în identitatea magazinelor deschise începând cu acest an. Toate fac parte dintr-un plan ce are în centrul atenției clientul, iar misiunea noastră este aceea de a le asigura accesul facil la toate produsele de care au nevoie, la cele mai mici prețuri, în fiecare zi”, spune Bogdan Grigoriu , Director Operațional Pepco România, Grecia și Bulgaria.

În prezent, brandul internațional are 2.949 magazine în 16 țări din Europa. Pe plan local, cu o medie de 50 de magazine noi pe an, Pepco se apropie rapid de 500 de magazine.

Grupul de distribuţie Pepco, care deţine mărcile Pepco, Poundland şi Dealz, a raportat vara aceasta o creştere de 17,1% a veniturilor în trimestrul al treilea al anului fiscal 2022, în contextul în care cumpărătorii îngrijoraţi de efectele inflaţiei au migrat spre magazinele cu preţuri reduse.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.