Cunoscuta cântăreață Aurora Gheorghe, cunoscută sub numele de scenă LEA, a fost implicată într-un accident de circulație pe centura Bucureștiului, în dimineața zilei de sâmbătă, 24 februarie 2024. Artista se afla la volanul autoturismului său, când a intrat în coliziune cu un alt vehicul, care a frânat brusc.

Potrivit martorilor, impactul a fost mai puțin puternic, mașina artistei fiind ușor avariată. În urma accidentului, LEA a suferit contuzii ușoare la nivelul membrelor și la cap. Echipajele SMURD au ajuns la fața locului în cel mai scurt timp și au reușit să acorde primul ajutor cântăreței.

Artista a refuzat să fie transportată la Spitalul Universitar de Urgență București, pentru a fi supusă unor investigații medicale amănunțite. Starea ei este stabilă, dar necesită supraveghere. Medicii au declarat că LEA a avut noroc că purta centura de siguranță, altfel ar fi putut avea consecințe mult mai grave.

Șoferul celuilalt vehicul implicat în accident a scăpat fără nici o zgârietură. Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili cauzele și împrejurările producerii accidentului. Din primele informații, se pare că un moment de neatenție este principala cauză a producerii accidentului.

„A fost o experiență care mi-a schimbat viața. Mi-am dat seama cât de fragilă este existența noastră și cât de mult contează fiecare clipă. Mi-am promis să nu mai iau nimic de-a gata și să apreciez mai mult tot ce am: familia, prietenii, sănătatea, pasiunile, visurile. Mi-am propus să trăiesc mai conștientă, mai responsabilă și mai fericită. Să profit de fiecare ocazie și să învăț din fiecare greșeală. Să fiu recunoscătoare pentru darul vieții și să îl împărtășesc cu ceilalți.

Centura de siguranță a evitat o catastrofă, dar mi-a și deschis ochii. Mi-a arătat că viața este prea scurtă și prea prețioasă pentru a fi irosită. Mi-a dat o nouă șansă și o nouă motivație. Sunt o supraviețuitoare și o luptătoare. Nu mă las doborâtă de nimic și nimeni. Sunt mai puternică și mai încrezătoare ca niciodată.” – a declarat artista pentru orasulbucuresti.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.