Benzina standard și motorina standard sunt mai scumpe cu 5 bani pe litru la stațiile Petrom, conform Monitorul Prețurilor. Prețurile majorate au intrat în vigoare la miezul nopții de 14/15 ianuarie 2023, scrie economedia.ro. Astfel, la stațiile Petrom din Capitală, prețul unui litru de benzină standard este cuprins între 6,29 lei și 6,35 lei. Iar motorina standard costă între 7,50 lei și 7,53 lei pe litru.

Este prima majorare din acest, după cea de la 1 ianuarie, când scumpirile s-au datorat eliminării compensării de 50 de bani pe litru. Astfel, la 1 ianuarie, litrul de motorină a urcat cu 38 de bani, iar cel de benzină cu 36 de bani, pentru că, tot în prima zi din an, executivul a redus accizele.

Creșterea de preț de sâmbătă, 14 ianuarie 2023, anulează, de fapt, reducerile de preț de vineri, 6 ianuarie 2023, când Petrom a scăzut prețurile benzinei standard și motorinei standard, cu 5 bani, respectiv cu 4 bani pe litru. Ceea ce înseamnă că Petrom a revenit la prețurile pe care le afișa în prima zi a acestui an.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.