Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, anunţă că a fost pus în consultare publică caietul de sarcini pentru achiziţia serviciilor de proiectare, asistenţă tehnică şi execuţie lucrări de renovare şi consolidare a Maternităţii Bucur. Unitatea medicală urmează să fie renovată prin PNRR, lucrările vizând consolidarea structurii de rezistenţă, consolidarea seismică şi reabilitarea termoenergetică, transmite News.ro.

”Am lansat în consultare publică caietul de sarcini pentru achiziţia serviciilor de proiectare, asistenţă tehnică şi execuţie lucrări de renovare şi consolidare a Maternităţii Bucur, corpurile A şi B. Data limită de transmitere a propunerilor este 26.03.2023. Invit companiile interesate să vină cu observaţii şi recomandări privind revizuirea, actualizarea şi completarea documentaţiei referitoare la conţinutul Caietului de sarcini”, a arătat Nicuşor Dan, joi, într-o postare pe Facebook.

El a menţionat că observaţiile şi recomandările privind conţinutul Caietului de sarcini supus consultării pot fi trimise pe adresele de e-mail: gabriel.popescu@pmb.ro si ana.nichita@pmb.ro.

Potrivit primarului, unitatea medicală va fi renovată cu fonduri PNRR, valoarea finanţării nerambursabile fiind de 35.355.175,99 lei, iar perioada de implementare – de 40 de luni de la semnarea contractului de finanţare.

Printre lucrările care se vor face se numără asigurarea structurii de rezistenţă a clădirilor (consolidarea fundaţiilor, a subsolului tehnic, introducerea unor pereţi structurali din beton armat etc.), consolidarea seismică şi reabilitarea termoenergetică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.