Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, anunţă că instanţa a decis că Ioan Micu, consilierul judeţean PSD din Vrancea pe care l-a dat în judecată după ce afirmase anul trecut despre ea că „în Franţa era răpită şi violată zile în şir”, trebuie să îi plătească 30.000 de lei daune morale, conform deciziei din prima instanţă. „La un an de la acest derapaj respectivul încă este membru PSD şi probabil este premiat pentru derapajul major”, susţine ea.

„«În Franţa era răpită şi violată zile în şir, aoleu stai că asta-i convenea bebeluşei de Guadalupe». Ceea ce aţi citit acum felul în care se exprimă public un consilier PSD Vrancea în legătură cu mine. Şi nimeni din conducerea PSD nu a sancţionat derapajul acestuia. Dimpotrivă. Pentru ei este un fel de a fi. Pentru mine nu. L-am acţionat în judecată iar prima instanţă a decis recent că politicianul de Vrancea trebuie să-mi plătească despăgubiri de 30.000 de lei pentru daune morale”, a scris, duminică, pe Facebook, Clotilde Armand.

Ea a adăugat că acel consilier judeţean din Vrancea este în continuare membru al PSD.

„La un an de la acest derapaj respectivul încă este membru PSD şi probabil este premiat pentru derapajul major. Dl. Marcel Ciolacu şi alţi politicieni din PSD sunt foarte ok cu asemenea expresii”, a susţinut primarul Sectorului 1.

Anul trecut, în luna iunie, la o postare pe Facebook a liderului deputaţilor USR PLUS Ionuţ Moşteanu despre agresiunea la un semafor a unui bărbat care i-a bătut cu pumnii în maşină şi a strigat la Clotilde Armand, consilierul judeţean PSD Vrancea Ioan Micu a comentat că „în Franţa era răpită şi violată zile în şir, aoleu stai că asta-i convenea bebeluşei albe de Guadalupe”.

Organizaţia PSD Vrancea a anunţat atunci că se dezice total de comentariul ”făcut în nume personal” de consilierul judeţean Ioan Micu.

”PSD Vrancea nu acceptă sub nici o formă şi în niciun mediu o astfel de atitudine, fie ea publică sau privată. Drept urmare, voi solicita excluderea dl. Ioan Micu din organizaţia judeţeană a PSD Vrancea”, a precizat, la acea vreme, preşedinte interimar al organizaţiei PSD Vrancea, deputatul Nicuşor Halici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.