Festivalul Internațional de Filme Documentare Ji.hlava revine la București! Echoes of Ji.hlava se va desfășura între 7-11 martie 2023, la Centrul Ceh. Proiecțiile încep la ora 19:30 și vor fi urmate de sesiuni Q&A cu regizorii.

Din 1997 încoace, iubitorii filmului documentar și profesioniștii din industrie se întâlnesc în orașul ceh Jihlava pentru a lua parte la Festivalul Internațional de Film Documentar, care se organizează anual la sfârșitul lunii octombrie. Ji.hlava este în prezent unul dintre cele mai importante festivaluri europene dedicate documentarului și cel mai amplu eveniment din categoria sa la nivelul Europei centrale și estice. „Ecourile” propun publicului internațional o selecție de filme din cea de-a 26-a ediție a festivalului și vor mai avea loc în Bruxelles, New York, Paris, Bratislava și Košice. La deschiderea festivalului, pe 7 martie, va fi prezent René Kubášek, fost director al Centrului Ceh, în prezent coordonator al comunicării internaționale din cadrul festivalului.

Program:
🔿 7 martie – Happily Ever After (r. Jana Počtová, 2022, CZ, 98′) – https://www.ji-hlava.com/filmy/stastne-az-na-veky
🔿 8 martie – Pongo Calling (r. Tomáš Kratochvíl, 2022, CZ, SK, UK, 78′) – https://www.ji-hlava.com/filmy/pongo-calling
🔿 9 martie – Kapr Code (r. Lucie Králová, 2022, SK, CZ, 91′) – https://www.ji-hlava.com/filmy/kaprkod
🔿 10 martie – Art Talent Show (r. Tomáš Bojar, Adéla Komrzý, 2022, CZ, 102′) – https://www.ji-hlava.com/filmy/zkouska-umeni
🔿 11 martie – Bloom (r. Fanie Pelletier, 2022, CA, 84′) – https://www.ji-hlava.com/filmy/teenagerky

Filmele vor fi subtitrare în limba engleză. Intrarea este liberă. Berea Budweiser Budvar este din partea casei, în cantitate limitată.

Program organizat de Ji.hlava International Documentary Film Festival și Centrul Ceh București, în parteneriat cu Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „Ion Luca Caragiale” din București și cu sprijinul Budweiser Budvar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.