Tărgul de carte Gaudeamus, organizat de Radio România revine, în premieră în cursul lunii decembrie, la formatul care l-a impus de peste un sfert de secol. Ediţia Bucureşti 2022 se va desfaşura între 7 şi 11 decembrie, în Pavilionul B2 Romexpo, anunță organizatorii într-un comunicat remis presei vineri.

Inaugurarea oficiala a ediţiei va avea loc miercuri, 7 decembrie, la ora 12.00.

Târgul va fi deschis zilnic, între orele 10.00 şi 20.00, iar la această ediţie, accesul tuturor categoriilor de public va fi gratuit.

Ediţia Bucureşti 2022 a Târgului de Carte Gaudeamus Radio România, reluată dupa doi ani de pauză, consolidează statutul evenimentului de vârf de piaţă editorială, la nivel naţional, se arată în comunicat.

Târgul va cuprinde:

– Aproape 7.900 mp de standuri şi spaţii de evenimente.

– Circa 200 de participanţi vor oferi publicului o gamă extrem de variata de produse editoriale, pe diferite suporturi, adecvate tuturor vârstelor şi domeniilor de interes, muzică şi jocuri educative.

– Peste 600 de evenimente editoriale, care se vor desfăşura deopotriva în cele şase spaţii dedicate amenajate în incinta şi la standurile participanţilor; programul integral al evenimentelor, reactualizat în permanenţă, va fi disponibil începând cu data de 5 decembrie pe website-ul www.gaudeamus.ro. În premieră, în incinta târgului vor fi amenajate, împreună cu partenerii acestei ediţii – Opera Comică pentru Copii şi Asociaţia Versus – două spaţii dedicate activităţilor interactive pentru cei mai tineri vizitatori.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.