Margareta Pâslaru sărbătoreşte, marţi, 65 de ani de activitate neîntreruptă prin lansarea unui album – „Timpul nu moare – 65 de ani în showbiz”, informează Agerpres.

Noul album conţine şapte piese noi, care arată versatilitatea artistei ca interpretă, precum şi unele dintre cele mai îndrăgite şlagăre lansate de-a lungul carierei.

Pe lângă sărbătorirea carierei Margaretei Pâslaru, care împlinește 80 de ani în luna iulie, albumul susţine şi o cauză nobilă. Toate încasările din vânzările de albume, precum şi din drepturile de autor vor fi direcţionate către Ambulanţa Monumentelor, un proiect non-profit care sprijină protejarea patrimoniului imobil din România.

Organizaţia „Monumentum” lucrează pentru a securiza şi conserva obiective importante de patrimoniu care se află într-o stare avansată de degradare sau pre-colaps.

Admiratorii muzicii Margaretei Pâslaru şi cei interesaţi de conservarea patrimoniului României pot achiziţiona albumul „Timpul nu moare – 65 de ani în showbiz” de la magazinul Muzica, precum şi de la staţiile OMV din toată ţara.

Lansarea va avea loc la magazinul Muzica din Bucureşti, de la ora 13,00, şi este cu intrare liberă, în limita locurilor disponibile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.