CNAIR anunţă, joi, că a transmis în SICAP documentaţia de atribuire pentru lansarea procedurii de achiziţie publică pentru contractul de proiectare a lărgirii la trei benzi pe sens a A1, A2 şi A3, transmite News.ro.

CNAIR a anunţat, joi, într-un comunciat de presă, că a realizat documentaţia pentru „Elaborare Studiu de Fezabilitate pentru Lărgire la 3 benzi pe sens a autostrăzii A1, Bucureşti – Piteşti; Elaborare Studiu de Fezabilitate pentru Lărgire la 3 benzi pe sens a autostrăzii A2 Bucureşti – Fundulea; Revizuire Studiu de Fezabilitate pentru Lărgire la 3 benzi pe sens a autostrăzii A3 Moara Vlăsiei – Dumbrava”.

Obiectul procedurii de achiziţie publică îl reprezintă atribuirea contractului de proiectare pentru realizarea:

• Expertizei Tehnice pentru fiecare dintre sectoarele de autostradă A1, Bucureşti – Piteşti; A2, Bucureşti – Fundulea şi A3, Moara Vlăsiei – Dumbrava;

• Studiului de Fezabilitate (SF), ţinând cont de aplicabilitatea în totalitate a legislaţiei în vigoare (norme, normative, standarde, legi etc.) pentru fiecare dintre sectoarele de autostradă A1, Bucureşti -Piteşti; A2, Bucureşti – Fundulea;

• Revizuii Studiului de Fezabilitate (SF), ţinând cont de aplicabilitatea în totalitate a legislaţiei în vigoare (norme, normative, standarde, legi etc.) pentru sectorul de autostradă A3, Moara Vlăsiei – Dumbrava.

Durata contractului de proiectare este de 18 luni, din care 17 luni pentru realizarea celor 3 Studii de Fezabilitate.

”După validarea documentaţiei, CNAIR va putea lansa licitaţia propriu-zisă aferentă contractului de proiectare. Proiectul are ca scop creşterea capacităţii de transport şi eliminarea blocajelor de trafic, asigurând un grad ridicat de siguranţă a traficului rutier”, a transmis CNAIR.

Sursa de finantare pentru contractul de prestare servicii de proiectare va fi asigurată din fonduri externe nerambursabile şi alte surse de finanţare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.