Poliţiştii de frontieră și lucrătorii vamali de la Punctul Poliției de Frontieră Aeroport Henri Coandă au efectuat o descoperire importantă în timpul unui control de rutină desfășurat la data de 1 martie 2024. În timp ce efectuau verificări la bagajele de cală ale călătorilor care sosesc din Castellon, Spania, au identificat un bărbat român în vârstă de 42 de ani, care părea să ascundă ceva suspect.

În timpul verificării amănunțite a bagajului de cală al bărbatului, au fost găsite trei pungi care conțineau o sumă considerabilă de bani în bancnote de euro. Suma totală descoperită se ridica la 205.000 de euro, distribuită în bancnote de 500, 200 și 100 de euro.

Deoarece individul nu a putut furniza o explicație plauzibilă pentru posesia acestei sume mari de bani și din cauza suspiciunilor că aceasta ar putea proveni din activități ilegale, autoritățile au decis să rețină valuta pentru investigații ulterioare și pentru a lua măsurile legale corespunzătoare.

Este o dovadă a vigilentei și eficacității operațiunilor desfășurate de către polițiștii de frontieră și lucrătorii vamali, care lucrează în mod constant pentru a preveni activitățile ilegale la frontierele țării.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.