Primarul Sectorului 4, Daniel Băluţă, a anunţat că au început lucrările la un patinoar, care va putea fi folosit atât de sportivii de performanţă, cât şi de copii.

„Ştim cât de necesar este un astfel de complex sportiv, mai ales că, la ora actuală, Bucureştiul este singura capitală europeană care nu are patinoar competiţional. Iubitorii sporturilor pe gheaţă trebuie să parcurgă zeci, ori sute de kilometri pentru a-şi satisface pasiunea, mulţi dintre copii alegând să se antreneze, astăzi, cu rolele prin parcuri”, a scris edilul pe Facebook.

El spune că acest patinoar va veni în sprijinul acestora, dar şi al sportivilor de performanţă din cadrul Federaţiei Române de Hochei pe Gheaţă.

„Pe terenul unei baze care a aparţinut Totul Verde. SA, am început lucrările la fundaţia noii construcţii. Patinoarul va dispune de tribune, vestiare, cabinete medicale, spaţii administrative, locuri de parcare şi spaţii de relaxare amenajate, în aşa fel încât părinţii care îşi înscriu copiii la activităţi sportive să îi poată urmări la antrenamente. Aici, se vor putea organiza şi diferite spectacole pe gheaţă, atât pentru cei mici, cât şi pentru cei mari”, a adăugat primarul Daniel Băluţă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.