Un bărbat de 36 de ani care a lovit angajata unei săli de jocuri şi a încercat să-i fure o sumă de bani a fost plasat în arest la domiciliu.

”La data de 25 noiembrie a.c., poliţiştii din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, au reţinut un bărbat în vârstă de 36 de ani, faţă de care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la tâlhărie calificată”, a transmis, sâmbătă, Poliţia Capitalei, transmite News.ro.

Sursa citată a precizat că, în fapt, la data de 25 noiembrie 2022, în jurul orei 00:30, în timp ce se afla într-o sală de jocuri, din Sectorul 3, un bărbat i-ar fi cerut unei angajate să îi schimbe o sumă de bani, iar în momentul în care aceasta a scos banii, ar fi lovit-o cu pumnul, moment în care ar fi încercat să îi smulgă banii din mână, dar nu a reuşit.

”În urma verificărilor demarate, bărbatul a fost depistat, în cursul aceleaşi zile şi a fost condus la sediul secţiei. Faţă de bărbat s-a dispus măsura reţinerii, ulterior fiind arestat la domiciliu”, a mai transmis sursa citată.

Cercetările sunt continuate de către poliţişti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la tâlhărie calificată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.