Un italian şi un român care au vândut cocaină în Bucureşti şi în Caracal pentru suma de 100 de euro pe gram au fost arestaţi preventiv pentru trafic de droguri în formă continuată, în urma unor acţiuni organizate de DIICOT Craiova.

Cetăţeanul italian a fost prins în flagrant de către procurori în timp ce vindea 15 grame de cocaină.

„În cauză s-a reţinut că, începând cu luna ianuarie 2022, cei doi inculpaţi au comercializat cocaină contra sumei de 100 euro pentru un gram consumatorilor de pe raza municipiului Bucureşti şi a judeţului Olt. La data de 02.09.2022, inculpatul cetăţean italian a fost prins în flagrant după ce a vândut cantitatea de 15 grame cocaină, activitate urmată de punerea în aplicare a două mandate de percheziţie domiciliară în Bucureşti şi Caracal, judeţul Olt, în urma cărora a fost descoperită şi ridicată cantitatea de aproximativ 200 grame de cocaină”, au informat reprezentaţii DIICOT într-un comunicat remis AGERPRES.

Cele două persoane au fost arestate preventiv, pentru o perioadă de 30 de zile.

Acţiunile procurorilor DIICOT Craiova au avut loc cu sprijinul poliţiştilor din cadrul BCCO Craiova şi al jandarmilor din cadrul Brigăzii Speciale de Intervenţie a Jandarmeriei.

Sursa: Agerpres

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.