Poliţişti locali de la Serviciile Control Transporturi şi Circulaţie Rutieră şi agenţi ai Brigăzii Rutiere Bucureşti au aplicat, în weekend, amenzi de 26.500 de lei taximetriştilor din Centrul Istoric, pentru suprataxare, neeliberare de bon fiscal, lipsa staţiei radio, transmite Rador.

Poliţiştii au verificat documentele de transport pentru 51 de autovehicule, 11 conducători auto fiind sancţionaţi contravenţional pentru abateri de la Legea taximetriei, informează Primăria Capitalei.

Încălcări ale Legii 38/2003 privind transportul în regim de taxi au fost constatate şi la Gara de Nord, unde, vineri, poliţiştii locali au aplicat sancţiuni contravenţionale în valoare de alte câteva mii de lei. Cinci autorizaţii de taxi au fost reţinute, ca măsuri complementare.

„Acţiunile DGPLCMB în vederea asigurării unui cadru civilizat al activităţii de transport public în regim taxi, în Capitală, vor continua. Pentru a sesiza problemele întâmpinate în relaţia cu conducătorii de taxi, cetăţenii pot apela linia verde pusă la dispoziţie de Primăria Capitalei – 0800.800.868 sau dispeceratul Poliţiei Locale a Municipiului Bucureşti la 021/9752”, mai precizează Primăria Municipiului București.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.