Antrenorul echipei Farul Constanţa, Gheorghe Hagi, a exprimat opinia sa cu privire la meciul cu FCSB din ziua de luni, subliniind că se confruntă cu un adversar foarte puternic, aflat într-o formă excelentă. Hagi a menționat că și echipa sa se află într-o formă bună și speră să obțină victoria în această partidă, conform informațiilor transmise de News.ro.

În cadrul unei conferințe de presă susținute sâmbătă, Hagi a vorbit despre începutul anului, caracterizat de meciuri dificile, pe care echipa sa le-a gestionat cu succes.

„Am avut parte de începutul de an cu meciuri foarte grele. Am trecut cu bine de două dintre ele, am obținut victorii. Am demonstrat că suntem într-o formă bună, că urmăm un drum corect. Urmează al treilea meci cu un adversar la fel de puternic și tehnic. Trebuie să fim prezenți în ambele faze ale jocului, să oferim tot ce avem mai bun, să avem încredere în ceea ce facem și să fim curajoși”, a declarat Hagi.

El a subliniat că echipa sa călătorește la București cu scopul de a obține victoria.

„Este evident că în astfel de meciuri trebuie să mergi cu mentalitatea de a încerca să marchezi. Va fi un meci în stilul celor pe care le-am avut cu ei în trecut, dar și cu alte echipe puternice. Noi am ieșit mereu la joc și am încercat să ne impunem și să avem personalitate, să câștigăm. Cu această mentalitate ne îndreptăm către succesul nostru la București și sperăm să-l obținem. Suntem conștienți că ne vom confrunta cu un adversar foarte puternic, capabil să joace un fotbal de înaltă calitate și să marcheze. Este un adversar care și-a demonstrat forma excelentă până în acest moment, iar noi, la fel ca ei, suntem în formă. Așteptăm un meci excelent și sperăm să fim noi cei care vor ieși învingători”, a adăugat antrenorul Farului.

Meciul dintre FCSB și Farul va avea loc luni, la București, începând cu ora 20:00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.