CFR Călători va introduce un serviciu suplimentar de călătorie, respectiv trenul IR 1636 pe ruta Braşov – Bucureşti Nord, în data de 2 ianuarie 2024, pentru a răspunde cererii crescute de călătorie, conform informațiilor furnizate de Rador, care citează Agerpres.

Plecarea trenului este programată să aibă loc din Braşov la ora 18:00, cu sosirea la Bucureşti Nord estimată pentru ora 20:34. În timpul călătoriei, trenul va efectua opriri în stațiunile de pe Valea Prahovei și va asigura preluarea eficientă a pasagerilor estimată pentru această rută.

Cu ocazia întoarcerii călătorilor din perioada vacanței de iarnă, compania recomandă utilizarea atât a trenurilor Interregio, cât și a trenurilor Regio aflate în circulație și cu locuri disponibile, nu doar a trenurilor Interregio la orele de vârf.

Deși achiziționarea biletelor online este posibilă până la ora de plecare a trenului, în funcție de disponibilitatea locurilor, se recomandă achiziționarea acestora în avans. Această măsură permite CFR Călători să estimeze și să ajusteze cât mai precis capacitatea de transport, având în vedere că în această perioadă întregul parc de material rulant este deja în circulație, conform precizărilor CFR Călători.

Biletele pentru călătoriile interne pot fi achiziționate în avans prin diverse canale de vânzare: online pe cfrcalatori.ro, din aplicația mobilă „CFR Călători bilete online” (disponibilă în Google Play, App Store și Huawei AppGallery), de la automatele de vânzare bilete din gări sau de la casele de bilete din gări.

Compania atrage atenția călătorilor să se asigure că dețin bilet de călătorie înainte de urcarea în tren, pentru a evita taxarea suplimentară corespunzătoare categoriei de tren și distanței parcurse, sau pentru a evita sancțiunile conform reglementărilor în vigoare, conform informațiilor Agerpres.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.