Președintele Camerei Deputaților, Alfred Simonis, anunță că a convocat în regim de urgență plenul Camerei Deputaților pentru a vota împotriva unor inițiative ale parlamentarilor UDMR care ar da autonomie sporită Ținutului Secuiesc.

”Am convocat de urgență plenul Camerei Deputaților pentru mâine, 28 decembrie, la propunerea președintelui PSD Marcel Ciolacu, pentru a respinge inițiativele toxice ale unor parlamentari afiliați grupului UDMR privind așa zisă autonomie a Ținutului Secuiesc și separarea cetățenilor români pe criterii etnice.” spune Alfred Simonis pe pagina sa de Facebook.

Alfred Simonis se arată dezamăgit de atitudinea parlamentarilor AUR, partid extremist care, deși în toate platformele susțin integritatea României, în particular ar fi de-acord, conform spuselor parlamentarului, cu scindarea țării.

”Este cel puțin revoltător că membrii AUR s-au opus astăzi în Biroul Permanent acestei proceduri necesare pentru a pune capăt unor teme care nu își au locul în societate. Ori nu înțeleg procedurile parlamentare, ori vor să speculeze în mod populist acest subiect. Deși nu am mari așteptări de la AUR, îi aștept mâine să vină să voteze respingerea acestor propuneri toxice. Altfel, vor demonstra încă o dată că nu sunt în stare să ofere românilor decât scandal și urlete.” încheie Simonis.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.