Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a anunțat miercuri că Târgul de Crăciun din Piața Constituției a fost vizitat de 1,2 milioane de bucureșteni și turiști în acest an.

„1,2 milioane de bucureșteni și turiști au trecut pragul Târgului de Crăciun din Piața Constituției în acest an. Mulțumesc tuturor celor care au contribuit la organizare și, desigur, vizitatorilor pentru că au reușit să creeze o atmosferă de bucurie și sărbătoare! Vă așteptăm cu drag la ediția de anul viitor”, a postat primarul pe pagina sa de Facebook.

Târgul de Crăciun București a fost deschis în perioada 30 noiembrie – 26 decembrie, iar accesul a fost gratuit pentru toți cei dornici să experimenteze farmecul sărbătorilor de iarnă.

Evenimentul a inclus două zone muzicale cu colinde tradiționale și melodii internaționale specifice sărbătorilor, iar peste 130 de căsuțe de Crăciun au adăpostit meșteșugari din toate regiunile țării.

Printre punctele de atracție s-au numărat Casa lui Moș Crăciun, un carusel, o roată panoramică și un trenuleț tematic.

Atelierele de creație au oferit oportunitatea copiilor de a-și dezvolta latura artistică, aceștia putând realiza propriile ornamente de sărbători în cadrul evenimentului festiv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.