Circulaţia cu sens unic a fost introdusă, de luni, pe încă zece străzi din Sectorul 2, potrivit reprezentanţilor autorităţii locale, relatează Agerpres.

„Siguranţa pietonilor merită un mic ocol. Cvartalul 17 se sistematizează. Acolo unde străzile au rămas prea mici pentru numărul de maşini existent, spaţiul se împarte în două: trotuarele pentru maşinile parcate, şoseaua pentru maşinile în tranzit. Iar pietonii se descurcă printre ele. Un pericol pe care m-am angajat să îl reduc. Pe străzile înguste, pentru a asigura spaţiul necesar pietonilor, fără a elimina toate parcările, singura variantă rămâne sistematizarea prin sensuri unice”, a scris primarul Radu Mihaiu, luni, pe pagina de Facebook a instituţiei.

El a anunţat că au devenit cu sens unic: strada Silvia, de la Colentina spre Podul Neagului; strada Podul Neagului, de la Doamna Ghica către Ghinea Brătăşanu; strada Ghinea Brătăşanu, pe tronsonul cuprins între Podul Neagului şi Ipsilanti Voievod, de la Podul Neagului spre Litovoi Voievod; strada Buşteni, de la strada Silvia către Doamna Ghica; strada Comarnic, pe tronsonul dintre Doamna Ghica şi Ghinea Brătăşanu, de la Doamna Ghica spre Ghinea Brătăşanu; strada Barbu Brădescu, de la Ghinea Brătăşanu către strada Dumitru Secăreanu; strada Spătarul Mihail, de la Dumitru Secăreanu către Ghinea Brătăşanu; strada Elena, de la strada Corabia către strada Silvia şi de la Litovoi Voievod spre strada Silvia; strada Podul Vadului, de la Ghinea Brătăşanu spre Podul Neagului.

Radu Mihaiu a menţionat că strada Corabia va avea sens unic şi pe tronsonul cuprins între strada Silvia spre Litovoi Voievod.

„O sistematizare făcută metodic, analizând un cartier întreg, ne asigură şi un trafic mai ordonat, mai eficient”, a adăugat primarul Sectorului 2.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.