Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat miercuri, la Digi24, că îşi doreşte un nou mandat, susținând că va fi de datoria liderilor de dreapta să se unească împotriva PSD.

„Lucrurile durează în administraţia publică, adică investiţiile pe care le-am făcut anul acesta, le vom face anul viitor în termoficare se vor vedea (…). Când în sfârşit o să scăpăm de problema asta cu căldura în calorifere o să fie din cauză că nu am mai dus banii pe prostii şi i-am dus către termie”, a spus Nicuşor Dan, la Digi 24, citat de Agerpres.

În opinia sa, liderii de dreapta au obligaţia de a nu lăsa Bucureştiul pe mâna PSD.

„În 2020 (…) am candidat într-un fel de alianţă (…) care a avut un mesaj foarte simplu: administraţia PSD a fost un dezastru la Bucureşti, trebuie să îndreptăm lucrurile. Eu cred că conjunctura din 2024 va fi asemănătoare şi cred că liderii de dreapta au această obligaţie faţă de bucureşteni de a nu lăsa Capitala pe mâna PSD-ului”, a afirmat edilul general.

Nicușor Dan a estimat că aproximativ 20% dintre bucureşteni intenţionează să-l voteze.

„Le mulţumesc celor care au încredere în mine, care sunt de ordinul, ca intenţie de vot, de ordinul 20%, pentru că m-am apucat de acele lucruri fundamentale pentru Bucureşti, care nu mai puteau să fie amânate”, a mai spus primarul.

În opinia sa, Gabriela Firea (PSD) reprezintă o variantă foarte proastă pentru Bucureşti. „Gabriela Firea a fost un dezastru ca primar pentru Bucureşti. A dus Primăria în faliment (…), e o variantă foarte, foarte proastă pentru Bucureşti”, a adăugat Nicuşor Dan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.